Jump to content

kako sprijeciti ulaz od trecih osoba?


oltea

Preporučene objave

Vecinski sam vlasnik kuce u kojoj ujak ima 1/10 i pokrenuo je spor o vlasnistvu prije 6 godina. U kuci nitko ne zivi, ja ju koristim preko ljeta. Da li je potrebno spriječiti na neki način mogućnost ulaza od trećih osoba, da li stavljanjem lokota i lanca ili nekako drugačije? Dali ujak ima pravo provaliti u kucu u kojoj nije nikad zivio i za koju ne zeli pridonositi financijski?

Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

imao sam nešto slično sa jednom nekretninom gdje je bilo sedam suvlasnika, kad sam postao vlasnik u večinskom djelu preko 51% prebacio sam na sebe struju, vodu itd.Suvlasnike koji imaju mali suvlasnički omjer se isplati (procjena nekretnine)Unesi unutra svoje stvari, bravu na vrata a on vam ne smije uči u posjed. (tužba za ometanje posjeda). Ako sam dobro shvatio vi ste trenutno u posjedu nekretnine. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, tako cu i napraviti.

Jos jedno pitanje: dali je manjinski vlasnik duzan doprinositi za nuzno odrzavanje nekretnine iako nije u posjedu i sto zapravo znaci nuzno odrzavanje kad se radi o kuci staroj 100 godina. Isto tako, moramo hitno renovirati kupaonu jer je derutna. Zar to nece automatski podignuti cijenu nekretnine, a time ujedno i njegov manjiski dio, koji cu mu morati, nadam se uskoro, isplatiti?

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija