Jump to content

anonimna kaznena prijava


TZZAI

Preporučene objave

Ona se podnosi nadležnom državnom odvjetniku bilo pisano, usmeno ili drugim sredstvom, međutim, ako se podnese sudu, policiji ili pak, nenadležnom državnom odvjetniku, spomenuta tjela će podnesenu prijavu sama dalje proslijediti državnom odvjetniku koji je u konkretnom slučaju nadležan za postupanje po njoj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...
a ako je to kaznena prijava koja u sebi sadržava i tužbu za verbalno maltretiranje malodobne djece , znajući da ta osoba kodkuće ima oružje šta tad??

 

Onda praktički to više nije anonimna prijava (zbog identiteta oštećenih, lako se zaključi o podnositelju). Kako god vi titulirali tu prijavu - tužba, molba, prijedlog, zahtjev - gledat će se njen sadržaj, i policija će vezano uz sadržaj, napraviti obradu. U konkretnom slučaju, verbalno maltretiranje djece, moglo bi biti i prekršaj i niz kaznenih djela (pogotovo imajući u vidu okolnost oružja, ukoliko počinitelj isto posjeduje nedozvoljeno).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija