Jump to content

Falsifikat


mikizg26

Preporučene objave

Tuženik sam u jednoj privatnoj parnici u vrijednosti od oko pola miliona kuna. Uglavnom, vec se vucem po sudu dvije godine, odrzalo se barem 15 rasprava, tuzitelj promijenio 3 odvjetnika, nije dosao dva puta a nije imao odvj pa se otkazivalo kao radi bolesti, ugl. predzadnju raspravu je donio kupoprodajni ugovor kao dokaz da sam ja bio voljan kupiti njegov udio u firmi potpisan s moje strane kao. Normalno ja sam preko svog odvjetnika to negirao i sutkinja je o moj trosak zatrazila vjestacenje potpisa. Eto nakon 3 mjeseca je iz Mup ovog odjela u Zagrebu za ta vjestacenja dosao nalaz vjestaka da to nije moj potpis te da se radi o krivotvorini.

E sad me zanima zasto sutkinja koja vodi taj proces nije zatrazila po sluzbenoj duznosti kaznenu prijavu protiv tuzitelja nego j rekla mom odvjetniku da ja to moram sam, dakle ona ima saznanje o kaznenom djelu ili pokusaju kaznenog djela(jer na ugovoru stoje svote od pola miliona kuna a to nije malo) i nis ne poduzima. Meni je to cudno malo :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kopiju kupoprodajnog ugovora i nalaz veštaka grafologa i ravno u Općinsko državno odvjetništvo radi podnošenja kaznene prijave zbog krivotvorenja.

 

ako bude osuđen po kaznenoj prijavi zbog krivotvorenja

to će uticati na brže okončanje sudskog postupka(koje bi moglo biti u Vašu korist) i povrat troškova (odvjetnik ,sudske pristojbe ,grafološko vještačenje.navedene troškove morate tražiti po okončanju spora)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 8 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija