Jump to content

Ukraden bicikl - imam podatke kod koga je


rescuer

Preporučene objave

Poštovanje,

jučer sam utvrdio da mi je ukraden bicikl. Automatski sam počeo gledati oglase i našao zanimljiv oglas u kojem stoji: ukraden vam je bicikl MARKA MODEL - javite se na taj i taj broj - cijena: 440 kn.

Pošto je isti model i marka meni ukraden odmah sam nazvao oglas i pitao je li bicikl još uvijek kod tog gospodina. Dobio sam potvrdan odgovor, kao i to da je bicikl vjerojatno moj zbog mojeg podužeg i detaljnog opisa. Nakon otprilike sat vremena isti gospodin me nazvao i rekao da je bicikl otpeljao u PP Sesvete.

Danas sam u 2.PP ZG napravio prijavu da je bicikl ukrade kao i podatke o gospodinu. Djelatnici 2. PP su me uputili u Sesvete jer se očito nije moglo telefonom utvrditi je li bicikl zaista kod njih. Kad sam došao u PP Sesvete rekli su mi da nikakav bicikl nije njima dopeljan, pa su me uputili natrag u 2.PP da im to prijavim.

I opet ja u 2.PP da im javim kako u PP Sesvete ipak nisu zaprimili nikakav bicikl.

Sad, ono što mene interesira je zašto odmah nije netko otišao do gospodina Ime i Prezime (telefonom sam saznao koja osoba stoji iza nicka u oglasu) i pogledao kod njega doma je li bicikl kod njega iako on tvrdi da ga je predao policiji!? Također sam na policiji saznao da gospodin ima 15 godina.

I tako dok se to počne rješavati on ima vremena isti bicikl (vjerojatno moj) prodati 5 puta.

 

Zahvaljujem na odgovorima unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija