Jump to content

Rok za izradu policijskog zapisnika o prometnoj nesreći


Malygos

Preporučene objave

Poštovanje,

 

11.4.2012. na području Sesveta imao sam prometnu nezgodu bez ozljeđenih tako da hitna pomoć nije došla, a pošto je moj auto nov novčana šteta je velika. Drugi sudionik nesreće, ujedno i krivac je umirovljeni policajac koji je bio pod utjecajem alkohola, radio je u istoj postaj kao i policija koja je izašla na očevid. Nakon 37. dana od nezgode otišao sam u stanicu Sesvete gdje su mi rekli da izvještaj još nije gotov, a na moje pitanje koliko traje pisanje zapisnika odgovorili su mi oko 20 dana. Dali imam razloga za brigu, i što da radim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 godina kasnije...

Bok!am problem i molim hitno nekogaza ppomoć!sinoć kad sam išla doma sa posla,žena ispred mene je naglo zakocila na pješačkom prijelaznu,i ja sam je udarila straga,u biti udarac jak toliko da sam napola razbila stop svjetlo!tu je na stanici bila policija i sve su vidjeli!posto štete nema neke,nikom ništa/gospođa nije htjela na hitnu-sve ok/policajac je predložio da se nagodimo!muž od gđe,rekao da platim danas štetu mestru/ne veću od 800 kn i svi sretni/!međutim danas druga priča,gđa,želi na hitnu/malo boli vrat-i žele izvući iz osiguranja novce/!zapisnika nema,a policajac sad kaže da ak ona ode na hitnu mora pisati uviđaj!šta da radim i jel sad se to takomože napraviti postossinoć nije?pomoć!hitno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija