Jump to content

račun blokiran bez prethodne obavijesti


zokac

Preporučene objave

molim vas za informaciju, tekući račun mi je blokiran (tj. mužev), skužili smo da se radi o ovrsi jer imamo internet bankarstvo pa smo vidjeli da su po ovrsi skinuti neki novci sa računa i to u četvrtak, a iznos koji je sjeo na račun u petak poslijepodne je prikazan kao stanje na računu ali nemožemo raspolagat sa njim zbog blokade računa, nemamo uopće predodžbu o kakvom dugu se radi, uredni smo platiše, ponedjeljak nam je predaleko, neizvjesnost nas ubija.... zar nismo trebali dobit rješenje o ovrsi kad su već i novce skinuli sa računa, da nepričam o opomeni ako smo već za nešto dužni (a očito jesmo)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

saznali smo sve, ovršili su nas po rješenju koje nikad nismo dobili (naš fiškal na postotak nam nikada nije poslao rješenje po kojem se privremenom zastupniku odobrava trošak u parnici u kojoj je muž bio tužitelj i koju parnicu je dobio, naš propust je u tome što je muž uzeo odvjetnika na postotak i tužio gazdu za neisplaćene plaće ali se nikada nije informirao o stanju predmeta a fiškal nas nikada nije zvao čak ni kada je donesena presuda u našu korist, znači njegov propust, naš nemar i nakraju ono što je trebalo iznosit 1500 kn smo platili 2300)

Rješenje nismo dobili jer je muž promjenio adresu, tako da je rješenje o ovrsi preuzeo u sudu kad je došao izvršit uvid da bi vidio tko ga ovršava i zašto.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija