Jump to content

Imam li ikakva prava!


StjepanS

Preporučene objave

Poštovani branitelji i forumaši,

Molim vas da mi pokušate objasniti kako dalje ?

Trenutno sam na bolovanju radi vratne kralježnice i psihičkih problema jer mi se sve skupilo odjednom pa neznam šta dalje. Na psihijatriji nisam prije bio jer radim kao prof. vozač i ne bi radio taj posao da sam se išao prije lijećiti, a radim taj posao 20-ak godina i sada ostajem bez vozačke kategorije C i E. Da li imam pravo na prekvalifikaciju ili na neku minimalnu braniteljsku mirovinu pošto imam status branitelj-dragovoljac iz 91 i 95 god. Medicina rada mi oduzima kategorije radi radne nesposobnosti, psihičkih problema i sada šta če biti sa mnom valjda samo bog zna , a ja radi bolesti pao sa 6000 kn primanja na minimalac i sad se navikni da nemožeš doprinosit sa svojih 10 prstiju budučnost za svoju obitelj.

Ako mi netko može objasniti kako dalje bio bih mu zahvalan!

Pozdrav svim Braniteljima ma gdje bili.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moj Stjepane kao što već pretpostavljaš na masu prava si zakasnio kao i ja.Prava su ustvarili oni koji su se razboljeli na vrijeme.Bar tako kažu.Koja god vrata otvorim kažu:Zakasnio si.Na šta?Na što sam to zakasnio?O da.Shvatio sam.Nama su ostale mrvice jer glavni zgoditci su,moj Stjepane,davno podijeljeni.Nekima zasluženo ali nekima baš i ne.Ima ih dosta takvih pa kad ovo pročitaju nadam se da će se zasramiti bar jednu sekundu u ime svih pravih branitelja i onih koji su dali život za slobodu.Ovo je postala borba Davida i Golijata.Ja sam isto vozač ali odnedavno bez vozačke dozvole i znaj da će te pokušati maltretirati na razne načine,samo da odustaneš od borbe.Stanje u državi je takvo da i profesionalna nesposobnost ne mora biti razlog za mirovinu.Postoji i profesionalna rehabilitacija.Drugim riječima popušiš vozačku a oni te pošalju u firmu da voziš metlu.Naravno u dogovoru s tvojim gazdom.Baš će me netko rehabilitirati sa dijagnozom F-43.1.,F-62,F-40.1.Smiješno.Onda nakon par dana vjerojatno dobiješ otkaz i kamo onda?Nigdje.Na tvoje pitanje kuda dalje čak ni On ne zna odgovor.Pozdrav svim pravim Braniteljima.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija