Jump to content

Ovrha na novčanim sredstvima


741974

Preporučene objave

Molim vas pomoć, ne znam kome da se obratim za moj problem....naime meni sjeda ovrha zagrebačke banke 900 kn mjesečno, dakle trećina plaće koja meni iznosi 2 700 kn i to bi bilo o.k da ja nemam i kredit hypo banke od 700 kn koji redovito otplaćujem što je sve skupa 1 600kn i to prelazi polovicu moje ispod prosjeka plaće i 1 100 kn mi ostaje da platim vrtić za dvoje djece i platim režije.....čitala sam malo zakon o ovrhama i pročitala da se na plaćama nižima od prosječne izuzima 2/3 i kome god sam se obraćala za to počevši od banke pa do fine svi brišu ruke i ne znaju gdje da me upute....da li moi itko može nešto reći o tome i uputiti me na pravu adresu...hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

ako prestanete plaćati i kredit od Hypo banke, uskoro će vam doći i njihova ovrha te se smjestiti u redoslijed iza Zagrebačke banke. I dalje će vam se uzimati samo trećina plaće, no ovo je apsolutno hazarderski potez ... (ne vjerujem da vam se isplati na kredit od Hypo dobiti kamate, troškove postupka te troškove Fine i sve ostalo što ide uz proces prisilne naplate...)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija