Jump to content

Što napraviti kad vam oduzmu 1/3 plaće, a dug je podmiren????


Teta Ina

Preporučene objave

Molim savjet za sljedeći problem.

 

Bila sam jamac za kredit, zbog neplaćanja kredita blokiran mi je račun iako nisam imala nikakvih primanja. U međuvremenu sam se zaposlila i otvorila si zaštićeni račun na koji su mi isplaćivali 2/3 plaće.

Korisnik kredita je krajem 5.mj isplatio kredit, no premda je dug zbog kojeg mi je račun blokiran podmiren svejedno mi je oduzeta 1/3 plaće. I sad koga god pitam nitko mi ne zna reći kako da dođem do svojih kn koji mi nisu trebali biti oduzeti. Iz Fine me šalju u Pbz, iz Pbz-a kod mog poslodavca. Kontaktirala sam i Partner banku koja mi je blokirala račun i oni su mi rekli da su samo u 2 navrata uzeli novce s mog računa. 21.3. 400kn i 17.4. 150kn, a meni je Fina svaki mjesec (u periodu od 2.mj.-6.mj. skidala s računa 1/3 plaće (iznos 800kn) i putne troškove (iznos 313kn). Zanima me gdje je završio preostali novac ako mi je banka koja je pokrenula ovrhu skinula s računa samo 550kn i postoji li mogućnost da dođem do njega?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija