anonimno objavljeno: 29. studeni 2004. Dijeli objavljeno: 29. studeni 2004. Vozio sam u koloni, auto ispred mene počeo se prestrojavati i u tom trenutku mi je zazvonio mobitel, soustio sam pogled i ruku prema njemu. Auto ispred mene, ustvari cijela kolona, je stao nije se uspio pretrojiti. Naravno udario sam ga, nisam uspio kočiti. On je udario auto ispred sebe. Policija je napravila očevid, imao sam preko 1,1 promila u krvi. Da li sam automatski time što sam imao alkohola u krvi potpuni krivac za nesreću? Osiguravajuće društvo smatra da sam ja 100 % kriv i traži nadoknadu štete na oba vozila. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 29. studeni 2004. Autor Dijeli odgovoreno: 29. studeni 2004. 1. Bio si pijan. 2. Nisi održavao potreban razmak između vozila u kretanju. Kriv si! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.