Jump to content

legalizacija na moru


OVAN

Preporučene objave

Molim Vas za pomoć, iako je ova tema možda negdje objašnjena.

 

Kupili smo apartman na moru za koji je upisano da je izgrađen suprotno izdanoj građevinskoj dozvoli (balkoni sa sjeverne i južne strane na cijelom objketu su širi za oko25cm). Dana 03.03.2011.g. prijašnji vlasnik je u Državnu upravu u Zadru predao zahtjev za izdavanje rješenja o izvedenom stanju, sa svim potrebnim papirima (privjereno kod djelatnice). Međutim, kako do sada nismo ništa zaprimili, otišli smo do Zadara gdje nam je rečeno da su bili na objektu i snimili stanje, te da će izdati negativno rješenje. Također, rekli su da možemo povući zahtjev i predati novi zahtjev za legalizaciju po novom Zakonu te da će se onda sve riješiti, a papiri da ostaju isti (samo promijeniti dijelove gdje se poziva na stari zakon).

Sada mi nije jasno, zašto je to tako, kakav to novi zahtjev moramo napraviti (koliko sam čitao i sada se zove Rješenje o izvedenom stanju) i da li trebam nešto novo podnijeti ?

 

Hvala na odgovorima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zadar je specifičan baš po kašnjenju izdavanja rješenja.Ministar je pred 2 mjseca konstatirao da jedino Zadar nije riješio niti jednu legalizaciju. Ja bih vam savjetovao da davno uruđbirani zahtjev pošaljete u Ministarstvo Republike Austrije 20 pa da vidimo koliko će im trebati da obrazlože ministru zašto kasne sa pisanim odgovorom (bez obzira pozitivan ili negativan). Tako je rekao ministar ako u roku mjesec dana ne daju odgovor predmet šalju Spličanima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija