Jump to content

Anonimcu


mickopi

Preporučene objave

mickopi, ja vidim sto ti ne vidis, ja znam sto ti ne znas.

Pošto je tema zaključana ovako ću to komentirati.Ti niti šta vidiš niti šta znaš.Ti si jedan običan knjiški moljac koji pravo očito poznaje samo iz knjigai to tumačečiga na svoj pogrešan način.Što me smeta kod tebe?Tvoje poštenje,odnosno savjet korisnicima da sve priznaju itd.Policija ,sud,i sve ostale institucije nisu ništa drugo nego jedna šarena laža.Policajci su lopovi ,a suci također.Jasno je da mu nemu naplatiti kaznu ,ako nema nikakvi prihoda.Nemogu mu ništa zaplijeniti jer nema ništa.Slučajevi iz prakse.Istuče te na cesti,neznam skitnica ,lutalica bilo tko,policija napravi svoje,ti tražiš naknadu za pretrpljenu bol itd.međutim čovjek nema ni stana ,ide u zatvor.Ali nemogu mu naplatiti jer nemaju od čega.To su prijmeri iz prakse ,koji ti očito ne poznaješ.Prema tome ,nije sve crno na bijelo kako ti savjetuješ,postoje i druge šeme.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pošto je tema zaključana

 

nije zakljucan jedan thread nego tri, odnosno svi u kojima si se javio, a ovaj nedozvoljeni ce po svemu sudeci biti brisan.

 

Što me smeta kod tebe?

 

mickopi, slusaj me: mene ne zanima sto tebe smeta kod mene, mene ne zanimas ti, ne znanima me tvoj zivot, tvoja vjera, politicki nazori, tvoja majka, tvoj pas, rata tvog kredita... ne zanima me nista.

 

razumijes?

 

ti si za mene katodna cijev, snop elektrona koji udara u fluorescenti zaslon i apsolutno me nista vise od tebe ne zanima doli utemeljenog i obrazlozenog pobijanja stavova koje iznosim, a na koje postove replyas, a sto evidentno nisi kadar uciniti - tvoja izgubljenost u ovom podrucju ide do te mjere da u gornjem postu usporedjujes prekrsajnu kaznu sa naknadom nematerijalne stete, mickopi, svako tvoje ucesce u ovom forumu koje ne zavrsava upitnikom moze biti samo stetno, toliko ne razumijes.

 

i zato, jos jednom: ne spammaj forum vlastitim promisljenjem o meni, to nikoga ne zanima, ogranici svoje ucesce na konstruktivne ontopicne odgovore, a ako ih ne mozes ponuditi - jednostavno suti.

 

as simple as that.

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prvo da te mickopi ne zanima ne bi mu ni odgovorija

drugo da nije pogodio u neku tacku koja te boli ne bi te to toliko uzrujelo i pogodilo

trece a zar je sve to bitno

uzivaj u danu i fakofiraj sve, to je moj savjet i tebi i ostalima koji se dozvole iznervirati sitnim stvarima

a gdje je tu velicina duha molim lijepo, i izdizanje iznad stvari..

a sad lijepo zaboravite sve i budite mi happy :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija