Contija objavljeno: 4. rujan 2012. objavljeno: 4. rujan 2012. poštovana gospodo, dobio sam pravomočnu presudu po kojoj je tužena izgubila pravo na uzdržavanje od 2008.god a meni je sve do pravomočnosti presude pljenjen dio mirovine. sad trebam pokretanje ovršnog postupka pa vas molim pomoć po slijedećim pitanjima: 1.od hzmo dobio sam uvjerenje da tužena sad ovršenica nije u radnom odnosu i da po računu ne ostvaruje novčani prihod.od koga i na koji način mogu saznati imali tužena nepokretne imovine. 2.od koga i na koji način mogu saznati kad se ovršenica zaposlila. 3.od koga mogu saznati i na koji način ovršenica ostvaruje novčani prihod na svom računu? 4.primjera radi ako ovršenica ostvaruje novčani prihod na svom računu nakon 1 godinu nakon rješenja o ovrsi mogu li ja tražiti isplatu zaostataka paralerno s mjesečnom ovrhom? s zahvalom i poštovanje Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.