tinica07 objavljeno: 11. studeni 2012. objavljeno: 11. studeni 2012. postovani, zanima me da li se ja svog dijela imovine,kojeg sam se morala prihvatiti nakon smrti oca jer sam bila malodobna,mogu odreci,tj,darovati ga bratu bez planja poreza na darovni ugovor? Citiraj
Matrix odgovoreno: 11. studeni 2012. odgovoreno: 11. studeni 2012. Postovana,to se nesmatra odricanje od imovine,vec prenos prava vlasnistva temeljem sklopljenog pravnog posla u vidu ugovora o poklonu..U vasem slucaju brat bi bio u obvezi placanja poreza kao stjecatelj nekretnine. Pozdrav Citiraj
tinica07 odgovoreno: 12. studeni 2012. Autor odgovoreno: 12. studeni 2012. Postovana,to se nesmatra odricanje od imovine,vec prenos prava vlasnistva temeljem sklopljenog pravnog posla u vidu ugovora o poklonu..U vasem slucaju brat bi bio u obvezi placanja poreza kao stjecatelj nekretnine.Pozdrav hvala na odgovoru Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.