Jump to content

jubilarna nagrada


vucko

Preporučene objave

Poštovani,

 

Otpočela sam sa radom u Ustanovi (gradovi osnivači su osnovali ustanovu, jedinice lokalne i područne samouprave ) od 01.02.2003., za pet godina radnog staža u ustanovi nisam dobila jubilarnu nagradu niti znam koliko ona iznosi, od 01.02.2013. imat ću punih 10 godina radnog staža u Ustanovi .

U ugovoru o radu u članku stoji :

"Ako je neko pravo iz radnog odnosa različito uređeno ovim Ugovorom, pravilnikom o radu koji može biti doinjet, sporazumom sklopljenim između radničkog vijeća i Poslodavca, kolektivnim ugovorom ili zakonom za radnika se primjenjuje najpovoljnije pravo ".

 

Ustanova je neprofitna organizacija i nemam kolektivni ugovor nego Ugovor o radu.

Zanima me obzirom da će se neke stvari mjenjati u 2013. godini slijedeće :

- Nisam dobila jubilarnu nagradu ni za 5 godina, a 10 godina ću imati 01.02.2013 da li tada imam pravo na nagradu ? Sada u 2012 godini staž mi je 9 godina i 10 mjeseci

 

Unaprijed zahvalna

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Molim Vas još jednom niste mi odgovorili pa ću Vas ljubazno zamoliti još jednom da mi odgovorite, tiče se jubilarne nagrade .

Imam 9 godina i 10 mjeseci ukupnog radnog staža u Ustanovi kojjoj radim, šest mjeseci imam staža u prijašnjoj tvrtci to bi ukupno bilo 10 godina i 4 mjeseca (ali staž u dvije tvrtke ) . Da li se računa ukupan staž u jednoj tvrtci ili se može računati i druga tvrtka ?

Obzirom da ću u Ustanovi imati punih 10 godina 01.02.2013. godine da li ću imati pravo tada na jubilarnu nagradu . Ustanovu su osnovali gradovi nije državna tvrtka .

Molim Vas za odgovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani u razgovoru sa knjigovođom koja mi je objasnila da se jubilarna nagrada u mom slučaju gleda prema pravilniku o porezu imam pravo na 1.500,00 kuna ali moram razgovarati sa ravnateljem.

Znate što smatram nekorektnim ako ravnatelj odbije, a za svoje privatne svrhe isplaćivao je novac za svoj rukomenti savez koji su gradovi uplaćivali za moje redovno financiranje da li se u tom slučaju mogu opozvati da su financije za moje redovno financiranje išle na privatne svrhe . Što mi je činiti vrijedi li iči đonom .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija