stevieG objavljeno: 2. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 2. prosinac 2012. Poštovani pravnici Student sam pravnog fakulteta, vrlo dobar prosjek, sve dano u roku, faks mi sam po sebi nije naročito zahtjevan, ali me muči jedna druga stvar. Možete to nazvati mladenački, idealistički,ali sa dugogodišnjim volonitiranjem i humanitarnim angažmanom upisao sam ovaj faks iz želje da pomognem ljudima u njihovim nevoljama sa pravnim zavrzlamama, da pokušam učiniti nešto dobro. Nakon razmatranja opcija u sudstvu i striktnog (ne)pridržavanja pravnih pravila i različitim postupcima di jedan i druga strana bezočno lažu, a i bivanjem u odvjetničkom uredu na tjedan dana, imam osjećaj da opstanak u "pravnom svijetu" znači i gubitak morala i bilo kakvih principa, ne mogu se osobno zamisliti da zastupam čovjeka u brakorazvodnoj parnici koji je prije toga tukao svoju ženu godinama, istina svi imaju pravo na zastupanje i pravnu pomoć,ali imam moralnu krizu kad se zamislim u takvoj situaciji, ili da bi branio silovatelja, a opet me tužiteljstvo nikako ne privlači jer jednostavno si pijun države, a i opet tko bi me u kao vježbenika pitao o mojim moralnim eskapadama. Imate kakav savijet, ovo mi je zadnji vlak da promjenim faks i okušam se u nečemu drugome, pokušavam razmotriti situaciju sa svih strana, realno, ali jednostavno mislim da nisam sposoban raditi gore napisane stvari zbog moralne strane i nemogu se prestati s tim mučiti, bilo kakav savijet je poželjan, razumijem i one koji se budu nasmijali i rekli da je ovo glupost... Sve u svemu, pomagajte Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hopez odgovoreno: 2. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2012. Poštovani student nisam pravnica,ali pišem na ovom forumu i pitam za savjet da me je više sramota ,koliko sam pitanja postavila.Da nije foruma moja majka i mi bi vjerovatno bili bez kuće kad nam od bahatog susjeda sjeo kredit a majka bila jamac.Kredit se trebao naplatit čak i ovrhom na nekretninu ,majka je i umrla nije doćekala da se kredit vrati.Nakon smrti susjed jednokratnom uplatom plaća sve. Inaće ćiniti dobro uvjek se isplati! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
stevieG odgovoreno: 2. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2012. hvala na odgovoru, ali velim, da se išlo na sud, netko bi moral zastupati i sramotu od vašeg susjeda, a to ja nebi mogo, a ko bi me pitao da sam neki vježbenik za svoje mišljenje, tu za mene predstoji problem... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.