Jump to content

HITNO!!uplata samom sebi radi deblokade racuna


deki01

Preporučene objave

trebam savjet hitno,t-com mi je ovrsio cijelu placu,ostao je dug od nekih par sto kuna,glupo m je sad otvarat neke zasticene racune,ja bi platio ti par kuna da se racun deblokira,jer imam dozvoljeni minus koji bi onda mogao koristiti a ovako nemam nista mjesec dana,u banci mi tvrde da ja u principu samom sebi to trebam uplatit i da ce to oni skinuti autamatski i da racun biti deblokiran,a kada sam trazio da mi to garantira neko,e nemoze,sta da radim da platim i to ili kaj?

 

A druga stvar,banke odobravaju minus na temelju obracuna zadnje 3 place,a za ovaj mjesec mi je uplata nula jer novci nisu sjeli na racun pa skinuti s njega,jer ih je Fina presrela i nisam dobio nista,a potvrda ko je uzeo novac i koliko novaca?????di je to???ne pada mi na pamet da jos telefonski istrazujem!!

e da,da li to znaci akorecimo imam placu 3000kuna i pravo na minus u visini 3 place,znaci 9000kuna a sad nisam dobio nista,da li ce mi smanjiti minus zbog toga,u banci kazu bicete obavjesteni,ja to moram znati vec sada da bi poceo smanjivati dugmjer zna se ako udes u crveno odma ti uzmu sve i jos vece sr...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija