Jump to content

drugostupanjsko liječničko povjerenstvo


kira

Preporučene objave

Lijepo molim za Vaša iskustva,,,radi se o vještačenju po žalbi, postupak traje od 2007.g,

Hvala !

-------------------------------------------------------------------------------------

Prijatelju vidim da si i dobio upravni sud, i sad konačno si na pravom putu da ti drugostupanjsko LP odredi pravorijek.Nisi naznačio na što si se žalio i što je bio predmet tvoje tužbe, ali u svakom slučaju savjetujem ti da ako imaš novu medicinsku dokumentaciju kopiraj i ovjeri kod svog liječnika a i ponesi originale za svaki slučaj.Ako bude pitanja odgovori , nemoj samo napadat komisiju zašto ovako zašto onako, ali ako te što pitaju odgovori smireno.Eto to je moj savjet, nisam imao tužbe ali sam bio na DLP i isto ti dođe kao i PLP.Jedina razlika je u tvom postupku pred Upravnim sudom što oni to odrađuju da preispitaju svoju udluku i nadam se da će biti u tvoju korist.Puno sreće,i pozdrav svim braniteljima ma gdje bili.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala da si sejavio sa svojim iskustvom !

Ja sam dva puta dobio Upravni spor, i poslije druge presude posalli su me ponovno na PLP, koje me je ponovno vještačilo sa manje od 20 %, po riješenju sam uložio žalbu i sada me poziva DLP.

Kažu mi da ponesem svu liječničku dokumentaciju.

Hvala !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Lijepo molim za Vaša iskustva,,,radi se o vještačenju po žalbi, postupak traje od 2007.g,

Hvala !

 

Moje iskustvo je da je DLP potvrdio rješenje PLP-a. Bilo je to 2010. god. Ali sam tom prilikom od liječnika koji me primio na DLP-u saznao razlog zbog kojeg nisam prošao na PLP-u. Ove godine sam obnovio zahtjev i dobio više od 20%.

 

Dakle prijatelju, sve ovisi koliko si skupio medicinske dokumentacije za vrijeme dok si vodio spor na sudu. Nisi napisao koja bolest je u pitanju.

Sretno :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bio na DLP, nakon dva sata čekanja bez objašnjenja, i isprike, "ne znam što bi se dogodilo da smo mi zakasnili !!!

Postupak je kao da si u USKOKU i osumnjičen za najteže kazneno djelo,... dakle, četirli a mislim i pet članova povjernstva,jedan ispituje drugi gledaju, traži liječničku dokumentaciju, valjda novu od dana žalbe na ovamo, površno je ispitivač gleda, pita za lijekove koje koristim, i onda on objašnjava ako ti nisi siguran koja je to gramaža za svaki lijek, zatim brzo slijedi zaključak da je stanje bolesti prema nalazima manji od 20 % jer su lijekovi koje ti je propisala tvoja liječnica slabi u odnosu na dijagnoszu, zatim slijedi još konastatacioja a da se pretrhodno ne gleda u povijest da se ne redovio liječite i to je kraj:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija