cicinho objavljeno: 14. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 14. prosinac 2012. Poštovani, zanima me tema iz naslova? O čemu se zapravo radi? Znam da sud na presude udara pečat sa datumom pravomoćnosti. Koja je procedura za obvezni prekršajni nalog? Ako se ne izjavi prigovor u roku od 8 dana ili ne plati iznos iz naloga, PN postaje pravomoćan i izvršan. Ili sam u krivu? Molim pomoć. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 14. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2012. Pustimo teoriju, što vas muči? Ili bi nastavili samo o teoriji pa da temu premjestim u forum pravnih rasprava? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cicinho odgovoreno: 14. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2012. Ispričavam se zbog posta napisanog na krivom mjestu. Na sreću nemam problema sa prekršajima nego je problem teoretske prirode pa bi premještanje bilo prikladno. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.