Jump to content

imovina


must

Preporučene objave

bila bi vam ja ko zahvalan kada bi mi ste pomogli oko mog slučaja ,imam dvije sestre koje su bez moga znanja uzele svu očevu i materinu imovinu bez mog znanja ,znaci 2 stana ,kuću ,i razno zemljište,čak su neko zemljište prodali a da ja nisam znao,ja san pomorac i nisam ni slutio da bi to mogle napraviti !sada mene zanima što ja mogu napraviti da ja dobijem nesto ? da li ja kao njihov brat i matere sin iman pravo tražiti dio ??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imovina,odnosno u vasem slucaju nekretnine se nemogu tek tako "uzeti" kako ste vi napisali.Kao prvo morate provjeriti u gruntovnici,na koji nacin su sestre stjecale pravo vlasnistva nekretnina,odnosno pravni temelj izvrsenog upisa,sto se moze vidjeti u zbirci isprava,zemljisne knjige su javne tako da imate pristupa.Da li je imovina bila na ocu ili majci,da li su se vodile ostavinske rasprave?Postoji mogucnost da je otac ili majka,imovinu na kceri prenijeli sklopljenim pravnim poslom,poput ugovora o poklonu ili dozivotnom izdrzavanju,a mozda oporucenim nasljedjivanje.Puno je toga nepoznatog da bi se mogao nekakav odgovor dati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija