barbika objavljeno: 12. siječanj 2013. objavljeno: 12. siječanj 2013. Poštovani! Čitala sam da su neke izmjene u zakonu o godišnjem prijavljivanju poreza.Piše da prijavljuješ uzdržavanog člana ,naime nisam dobro razumijela ,mi smo tročlana obitelj,pa me zanima dali imamo pravo na povrat poreza na osnovu mld dijeteta .Hvala Citiraj
barbika odgovoreno: 13. siječanj 2013. Autor odgovoreno: 13. siječanj 2013. Može nekakav odgovor????????????' Citiraj
nedicaa odgovoreno: 15. siječanj 2013. odgovoreno: 15. siječanj 2013. barbika, prvo nam reci kad ti je dijete rođeno, jel u 2012.god? jel ga ti ili suprug imate i kada je upisano na poreznu karticu? Citiraj
barbika odgovoreno: 19. siječanj 2013. Autor odgovoreno: 19. siječanj 2013. Najprije vas lijepo pozdravljam ,dijete je rođeno 1998,a muž ga ima na poreznoj kartici. Citiraj
nedicaa odgovoreno: 19. siječanj 2013. odgovoreno: 19. siječanj 2013. onda je korišten odbitak za dijete tijekom godine, tako da nema potrebe na osnovu toga podnositi poreznu prijavu Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.