Jump to content

molim savjet


Contija

Preporučene objave

u braku je na otoku viru kupljena kuća 42m2 i zemljiše 318 m2 na kojem je kuća na ugovoru je kao kupac supruga brak se raspao i ne može se podjeliti vrijednost te nekretnine jer u gruntovnici nije upisano vlasništvo supruge.Ne može se dobiti vlasnički povijesni list supruzi je u intersu da ona nije vlasnik na toj čestici.od dokumenata imam rješenje katastra zadra po kojem ja supruga novi vlasnik,porezno rješenje i plaćanje poreza. je li postoji krivično djelo kupca i prodavaoca jer njihovim neprijajivljam sudskim ustanovama gruntovnice ne postoji ta čestice ni kao vlasnik prodavaoc ni kupac ( nije mogla ishlapiti)

s pošovanjem i zahvalom contija

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nabacali ste hrpu riječi bez točke i zareza na pravim mjestima. Nerazumljiv tekst

Ako je ucrtano u katastar ne mora značiti da mora biti upisano u zemljišne knjige. U Hrvatskoj je tek mali postotak usklađenosti katastra i zemljišnih knjiga, a do nedavno neki otoci nisu ih ni imali. A o Viru, bespravnoj gradnji i neucrtanim parcelama i kućama da ni ne pričamo. Uredite post za detalje!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija