Jump to content

naknadna odšteta za prometnu nesreću


snekyvz

Preporučene objave

prometna se dogodila krajem rujna 2008. nisam bila krivac. bila sam hospitalizirana nekoliko dana i prošla 3 tjedna terapija zbog trzajnih ozljeda. odšteta je riješena vrlo brzo.

 

prije 2 god. pojavili su mi se zdravstveni problemi i lječnici su danas potvrdili da je to od te prometne nesreće, tj. da im je na snimkama promaklo da je pomaknuti vratni kralježak i zbog toga imam velike zdr. probleme (gubim snagu u desnoj ruci i nozi).

 

ima li ikakve šanse da se naknadno naplate svi troškovi liječenja (terapije, bolovanje i najvjerojatnije operacija)? znam da je rok za podnošenje 3 god., ali eto, meni su se simptomi pojavili nakon 2,5 god, a dijagnoza protvđena nakon 4,5 godine?

 

molim vas za pomoć i unaprijed hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...
Veza izmedju saobracajne nesrece i vasih novih potrazivanja,vise nepostoji.Ako je lijecnicki propust,onda je to njihova odgovornost.

 

bolnica mi je uputila dopis kako oni nisu bili u mogućnosti predviditi takve ozljede jer one nisu bile vidljive, te da su te iste ozljede nastale tokom godina a vrlo vjerojatno kao uzročnoposljedična veza sa prometnom nesrećom. preporučuju mi detaljan pregled i vještačenje tog pregleda.

 

molim vas, ako netko zna ima li uopće smisla da po tome dalje čeprkam ili da jednostavno odustanem, probam te bolove riješiti i ne tražiti naknadu....

 

unaprijed hvala....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija