Jump to content

Blokirani račun,naplata istih dugova nekoliko puta

Preporučene objave

objavljeno:

Poštovani! Imao sam dug u Zagrebačka banka u visini od cca 6 tis kuna...

..prije nego li je donesena odluka o zaštičenim računima u blokadama u Fini...naplatili su mi na blokadi računa cca 2 puta po cijelu plaću u iznosu od cca 3100 kn...no dugovanje i sad postoji u visini od cca 4000 kn...i čeka po ovrsi na naplatu...i dug raste...što mi je učiniti...isti problem je bio i u Erste banci...

odgovoreno:

Glavnica je bila oko 4000 kn..dobio sam blokadu računa 10 mjesec 2010 godine...naplatili su mi dvije pune plaće...sa 1.1.2011...fina je preuzela dugovanja i omogučila mi otvoriti zaštićeni račun...i tada su još naplatili trečinu plače...povukli se i sad ponovno šalju da imam dug u visini oko 4000 kn...

odgovoreno:

http://www.huzp.hr/

DOSADAŠNJI SAVJETI/

Dobili ste ovrhu na Vaša primanja, a da uopće niste upoznati s pokretanjem ovršnog postupka, požalite se Ministarstvu pravosuda, Javnom pravobranitelju, javnom bilježniku koji je poslao ovršni prijedlog i kopiju pošaljite HUZP-u.

prikupi sve uplate ili izvode iz banke iz kojih se vidi da je dug plaćen.

u finu i podnijetu zahtjev za očitovanje (pismeno preporučeno i sa povratnicom ili kopiju pismena ovjere žigim ili potpisom kao potvrdu primitka.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija