snorky1403 objavljeno: 28. siječanj 2013. objavljeno: 28. siječanj 2013. Poštovani! Imao sam dug u Zagrebačka banka u visini od cca 6 tis kuna... ..prije nego li je donesena odluka o zaštičenim računima u blokadama u Fini...naplatili su mi na blokadi računa cca 2 puta po cijelu plaću u iznosu od cca 3100 kn...no dugovanje i sad postoji u visini od cca 4000 kn...i čeka po ovrsi na naplatu...i dug raste...što mi je učiniti...isti problem je bio i u Erste banci... Citiraj
Sepolco odgovoreno: 28. siječanj 2013. odgovoreno: 28. siječanj 2013. nejasan upit! kolika je bila glavnica i od kad je dug? Citiraj
snorky1403 odgovoreno: 29. siječanj 2013. Autor odgovoreno: 29. siječanj 2013. Glavnica je bila oko 4000 kn..dobio sam blokadu računa 10 mjesec 2010 godine...naplatili su mi dvije pune plaće...sa 1.1.2011...fina je preuzela dugovanja i omogučila mi otvoriti zaštićeni račun...i tada su još naplatili trečinu plače...povukli se i sad ponovno šalju da imam dug u visini oko 4000 kn... Citiraj
bovu odgovoreno: 29. siječanj 2013. odgovoreno: 29. siječanj 2013. http://www.huzp.hr/ DOSADAŠNJI SAVJETI/ Dobili ste ovrhu na Vaša primanja, a da uopće niste upoznati s pokretanjem ovršnog postupka, požalite se Ministarstvu pravosuda, Javnom pravobranitelju, javnom bilježniku koji je poslao ovršni prijedlog i kopiju pošaljite HUZP-u. prikupi sve uplate ili izvode iz banke iz kojih se vidi da je dug plaćen. u finu i podnijetu zahtjev za očitovanje (pismeno preporučeno i sa povratnicom ili kopiju pismena ovjere žigim ili potpisom kao potvrdu primitka. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.