Jump to content

Poziv na sud


ccrohunter

Preporučene objave

Ovako da ne duljim puno.Radio sam kao zastitar u ugostiteljskom objekt 2 osobe su nasrnule na druge 2 osobe.Uspio sam smiriti situaciju i nitko nije bio ozljeden.Napadnute 2 osobe su se udaljile iz objekta do dolaska policije,policija je prevela druge dvije osobe koje su pravile nered.Dobio sam poziv od prekrsajnog suda suda da dodem u u svojstvu svjedok/vjestak.Pa me sada zanima kako to izgleda hoce li i ova dvojica biti tamo na sudu ili cu samo ja biti,sta ja moram reci ili samo potvrditi izjavu danu policiji.Mene nitko nije ozljedio niti sam ja koga ozljedio niti prekoracio ovlasti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Samo ćeš sucu ispričat svoje viđenje događaja kao i policiji.Sudac može imat i neka pitanja koja ti policija nije postavila.

Ma buni me to sto sam uopce pozvn, prije par mjeseci prijatelj mi je sudjelovao u tucnjavi,policija je obavila svoje a on je kasnije kuci samo dobio presudu da je kriv a nisu ga ni zvali na prekrsajni sud.Pa mi nije jasno zasto ja sada moram ici i da li ce te osobe na koje glasi postupak biti tamo ili cu samo ja biti i dati izjavu sudcu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija