Jump to content

tražim odvjetnika za savjet


Jana1

Preporučene objave

[h=2]icon9.png nasljedstvo dugova po kreditima dignutih kriminalnim radnjama i ostalo[/h]

Zanima me dal itko zna što radit ako si nasljedio jednu četvrtinu kuće i imaš svoj stan koji je manji od te jedne četvrtine kuće, također postoje dugovi od kojih su dva kredita dignuti krivotvorenim bonitetima u bankama, ljudi uključujući moju pokojnu majku su osuđeni na zatvorske tj. uvjetne zatvorske kazne. Neki od njih su jamci, a neki kao neke veze između mame i jamaca..zvarzlama uglavnom. Ima i drugih dugova koji su prema državi i oni su legalni.

Molim nekog da mi makar smjernice il bilo što. U trenutku smrti moje majke ja sam bila student, redovni, a sada radim na određeno, i nadam se da mi neće svi oni sjest odjednom i na nekretnine i na plaću.u toj kući živi moja familija od stare naravno i mene zanima zapravo dal će mi ić na stan ili će ić na četvrtinu kuće,jer kao nasljednici odgovaraju sa svom imovinom.

Uglavnom pokušavam s bratićem koji ne živi u kući dogovorit da me on isplati jer me oni koji žive u kući ne žele, al sve me to pomalo plaši da ne bi na kraju završila u iznajmljenom stanu i još uvijek dužna jer moj stan ne vrijedi koliko i taj dio kuće ..

 

Upmoć ljudi.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija