Jump to content

Kazneni postupak


mrvica47

Preporučene objave

Protiv mene je podignuta optužnica od strane Državnog odvjetništva da sam se domogla tuđeg novca sa tekučeg računa.Ja sam novac podizala na zahtjev dotične osobe koja sad ne priznaje da je to bilo nekoliko puta ,nego samo jednom.U optužnici je navedeno u nekoliko navrata mjesto podizanja novca na bankomatu na adresi na kojoj uopče ne postoji bankomat.Molim vas da mi odgovorite da li je to u redu. hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Državno odvjetništvo u optužnici može napisati kaj god hoće, ali sve to kaj napišu moraju i nedvojbeno dokazati pred sudom. Tako da ti je ovim njihovim postupkom zapravo i učinjena usluga. Doduše, oni to sve stignu ispraviti i promijeniti do zaključenja rasprave. Ali pročitaj si činjenični opis djela još jednom - možda nisi dobro shvatio, jer nije baš vjerojatno da bi napravili takav propust, s obzirom da ako si podizao lovu s bankomata, to je sve evidentirano, tako da sigurno raspolažu s točnim lokacijama gdje je lova dizana. Inače, ako si se posvađao s oštećenikom, pa on zapravo sada laže s ovim kaj priča kontra tebe, teško ćeš se izvući, osim ukoliko imaš svjedoka ovom vašem dogovoru ili barem svjedoka koji će potvrditi da ste se posvađali, čime ćeš dovesti u pitanje vjerodostojnost oštećenikova iskaza.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija