mirjana79 objavljeno: 1. lipanj 2013. objavljeno: 1. lipanj 2013. Zanima me da li mi može neto odgovoriti na moje pitanje. Mama je otišla od kuće a sin je ostao sa ocem. pošto majka nije plaćala alimentacije otac je dao na sud i dobio je parnicu da mama mora isplatiti iznos naveden koji nije plaćala uopće...međutim prošao je rok od godinu dana i mama opet nije isplatila te novce ......pa je opet sud joj dao idući rok od 3 mjeseca ( koji sad izlazi u 7mj.)...međutim mama je u međuvremenu počela uplaćivati konkretno svakih 2,5- skoro 3 mjeseca uplati po pola alimentacije( 500kn) pa me zanima da li se može sjesti njezinim roditeljima na mirovinu ili i dalje može uplaćivati svakih 3 mj po nešto.... Citiraj
klara8686 odgovoreno: 3. lipanj 2013. odgovoreno: 3. lipanj 2013. Da li netko zna, što se događa nakon smrti bake i djeda koji plačaju alimentaciju umjesto oca, da li djete (maloljetno) nasljeđuje mirovinu ili opet ostaje kratkih rukava pa majka mora sve isponova, advokati, tužbe i ostale dječje radosti Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.