Jump to content

Koja su ovdje kaznena djela u stjecaju?


Murciano

Preporučene objave

Imućni Branko i bivša partnerica od Antuna, Tihana, žele napraviti društvenu i psihičku štetu Antunu.

Branko i Tihana angažiraju Jelenu da zavede Antuna, bude s njim u lažnom emocionalnom odnosu i suptilno psihički maltretira Antuna kroz nekoliko mjeseci. Jelena njima javlja razne podatke(špijunira) te usputno istražuje i podmeće radnje s kojima se pokušavaju ograditi i spriječiti Antuna da ih prijavi u slučaju da otkrije što se događa. Sve što se događa s Antunom, Jelena javlja Tihani koja sve prosljeđuje dalje većem broju ljudi koji iskorištavaju te informacije za psih.maltretiranje Antuna no zbog prethodnog dogovora i drugih radnji nisu spremni to posvjedočiti niti reći Antunu koji na kraju shvaća koju je ulogu Jelena imala i što se događa. Jelena naravno glumi i opovrgava da je do toga došlo te polako prekida odnos svaljujući krivnju na Antuna i njegovo nepovjerenje.

Jelena je za svoju ulogu nagrađena financijski te drugim nagradama i ustupcima od Branka.

Za Antuna su eventualno prikupili informacije koje bi mu mogle prijetiti s 1-2g. zatvorske kazne koje bi se gonile po službenoj dužnosti. Antun je bio u strahu te se razbolio i pretrpio duševne boli zbog kojih je završio na liječenju.

 

Ako ima netko od iskusnih pravnika koji zna koja su sve djela ovdje u stjecaju protiv Antuna?

Jesu li informacije koje su prikupili na neki način KD "Prisluškivanja" i u slučaju tužbe protiv Antuna tzv Otrovna voćka?

Ima li ovdje govora o prostituciji? Podmićivanje? Trgovanje društvenim položajem? Zbog povezanosti s Tihanom, nametljivo ponašanje?

Što bi savjetovali Antunu?

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija