Jump to content

Ovrha na imovini


Mely07

Preporučene objave

Molim pomoć!

Suprug ima kredit u erste banci,budući da ga nije mogao plaćati nakon nekog vremena išla je ovrha na račun a kako je bio nezaposlen godinu i pola dobio je sada rješenje o ovrsi na imovinu. Mene zanima budući da nema ništa u vlasništvu a na meni je samo kuća koja je trenutno u izgradnji po poticaju dali banka može uzeti kuću iako nije u njegovom vlasništvu a što je stečeno u braku dijeli se na pola pa me strah da će uzeti kuću,a u zemljišnim knjigama se trenutno vodi država i kroz 10 godina ju ne smijemo prodavati(sada još pet). Dali se može žaliti budući da je bio bez posla,koji je Vaš savjet?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani, imam sličan problem..minus po računu 27.000 kn koji je sa kamatama narastao na 29.000kn..nema priljeva novca-nezaposlena, te su jučer poslali prijedlog za ovrhu nad pokretninama...jedino što je vrijedno što je na moje ime je auto (otplaćen prije dvije god dakle moje vlasništvo), ako auto prenesem na supruga ili kćer da li ga i dalje imaju pravo uzeti? dakle auto je bračna stečevina, u braku smo 20g.

da li se isplati pisati žalbu, koja mora stići u roku 8 dana i uzimati odvjetnika? dakle nisam u mogućnosti dizati novi kredit niti suprug..da li je uopće sa njima može dogovoriti nekakvo obročno plaćanje ali da nije kredit?

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija