Jump to content

h1 telekom, opomena pred ovrhu


Florita

Preporučene objave

Poštovani,

 

prije nešto manje od godinu dana, nakon žalbe HAKOM-u dobila sam rješenje o raskidu ugovora bez naknade (19.11.2012.). Službenicu koja me telefonski obavijestila o tome sam pitala imaju li mi još nešto za poslati, budući da sam se preselila, da im dam novu adresu, na što mi je ona rekla da ne, da je sve riješeno. No računi za njihove usluge nastavili su mi stizati. Zvala sam njihovu službu za korisnike i upozorila ih da mi računi i dalje stižu iako je ugovor raskinut (bivša stanodavka mi ih je prva dva mjeseca nakon selidbe prosljeđivala), na što mi je rečeno da će provjeriti o čemu se radi i javiti. Naravno da se nisu nikad javili.

Danas sam dobila opomenu pred ovrhu na iznos od oko 2800 kuna, a u službi za korisnike mi je rečeno da je u taj iznos uračunata cijena opreme koju nisam vratila u roku 30 dana od obavijesti (koju nisam primila jer je poslana na adresu na kojoj nisam više živjela, a službenica je rekla da ona u sustavu vidi da im se obavijest vratila nazad neotvorena), te neplaćeni računi za kolovoz, rujan i listopad 2012. i ožujak 2013., s tim da jedino račun za listopad nije podmiren, dok račun za ožujak nije trebao ni stići. Kad sam ponovo nazvala SZK kako bi otkrila točan datum kad je ta obavijest za vraćanje opreme poslana, jer je službenica br.1 na moj upit mogu li sad poslati opremu, budući da mi prije nije bilo rečeno ni da je vratim, ni kome i gdje da je vratim, ona je rekla da nakon isteka 30 dana od obavijesti više nema mogućnosti storniranja tog troška, a službenica br.2 rekla mi je da oni nemaju uvid u te podatke jer ja više nisam njihova korisnica (zanimljivo kako jedna službenica ima uvid, a druga nema), i da je to pisalo na zadnjim računima (koje ja također nisam primila i koji su stizali nakon raskida ugovora).

Namjeravam preko odvjetnika poslati prigovor odvjetničkom uredu, ali me prije toga zanima imaju li oni pravnih temelja za teretiti me za ne vraćanje opreme, iako ja tu obavijest nikad nisam primila (ako je uopće ikada i poslana)?

 

Nadam se da nisam previše zakomplicirala i da je razumljivo.. Unaprijed hvala na odgovorima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija