Jump to content

HITNO!! Stažiranje nakon rodiljnog dopusta!


Sparkly

Preporučene objave

Molim vas za pomoć!

Završila sam Pravni fakultet prije dvije godine. Nemam radnog iskustva, i nisam bila na stručnom osposobljavanju. Godinu dana nakon završenog fakulteta sam rodila i koristila sam rodiljni i roditeljski dopust koji mi je istekao 29. listopada.2013. Sad sam u prilici obaviti stručno osposobljavanje u Poreznoj upravi ali na Zavodu mi je rečeno da se ne mogu prijaviti budući da nisam 30 dana prije natječaja bila prijavljena na Zavod.

 

Meni to nije jasno. Koje su mi mogućnosti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ali to nema smisla! Pa prije rodiljnog sam bila malo više od godinu dana bez prekida na Zavodu. I bez dana radnog staža. I vidi se u evidenciji da sam bila na rodiljnom a ne na poslu. I sad mi uvjetuju tih 30 dana! Nije 30 dana puno, da se razumijemo, ali u selendri u kojoj živim upravo su na snazi dva natječaja za stažiranje, koja ću očito propustit.A slijedeći će bit raspisan Bogtepitaj kad. I meni je to nevjerovatno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prvo, a kaj uopće u ovoj državi ima smisla?!

Ja te razumijem u potpunosti jer sam i sama to prošla, isto diplomirana pravnica, bez posla i staža,na birou čekala.. pa ostala trudna i nakon kaj mi je porodiljni istekao prijavila se opet na burzu i ulovila stručno i isto nema ti veze kaj si prije bila u njihovoj evidenciji. Još nisam počela radit jer čekam to njihovo odobrenje i papirologiju i nadam se da bude gotovo ovih dana.. Pročitaj si malo Z.o poticanju zapošljavanja, ne isplati se sad gubit živce jer ne možeš ništa promijenit, samo se prijavi i prati oglase.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija