Jump to content

Prevara sa pretplatnickim ugovorima u VIP-u i Tele2


matea0203

Preporučene objave

Stvar je malo slozenija. Radi se o grupi mladih osoba koje su iz povjerenja posudile svoju osobnu prijatelju. Koji je u 4. mjesecu ove godine u njihovo ime, u istom danu potpisao za svakoga 2 ugovora u VIP-u za najjacu tarifu i platio 2 Iphonea 4, te isto to napravio u Tele2. Ja ću se osvrnuti samo na jedan slućaj, premda su svi napravljeni na isti naćin. Za plaćanje računa je dan trajni nalog na ime osobe koja je postupala prjevarno. Te oštećena strane nisu dobivale nikakve račune. Dok prije mjesec dana nije na kućnu adresu stigao raćun od Vipa, oštećena strana je tražila uovor na uvid, u ugovoru stoji potpis oštećene strane ali iskrivljeni. Preslika osobne je u jako lošem stanju i vidi se da je osobna pokidana (stoga nevažeća). Po uputi o pravnom lijeku, Vip se nije oglasio. A od Tele2 je došao prijedlog za ovrhu na kućnu adresu.

Slućaj je prilićno banalan. Znaći postoje 2 duga: u Vipu i u Tele2. I odgovornost stanke koja je bila naivna, glupa i prevarena... Ne znam kome se možemo obratiti i da li uopće postoji ikakva nada da se to riješi pozitivno za oštećenu stranku? svi brojevi mobitela su prodani za 100 kuna, neduznim osobama, mobiteli vjerojatno dijele istu sudbinu, a sa krivcom ne mozemo stupiti u kontakt. Ima li itko ikakvu ideju, šta napraviti i kakve su prognoze?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija