Jump to content

pomoć kod ovrhe


ja26

Preporučene objave

Poštovani,

 

molim Vas za pomoć Uglavnom moja priča počinje ovako, 2010 godine mi je dečko dobio kaznu od Komunela u Umagu na 190,00 kuna jer stvarno zaboravio je platit parking.

Uglavnom auto je na moje ime i oni su mi jednom poslali opomenu koju ja nisam primila jer sam se odselila ća sa te adrese. I tako dobila sam ovršni postupak gdje je sve skupa trebalo platit oko 1.000,00 kuna, a naravno na koji sam ja uložila žalbu Općinskom sudu. E pa danas sam bila na sudu, i defitnitivno bi bilo bolje da nisam jer me sutkinja blijedo pogledala kad sam rekla da je mojim autom upravljao dečko, na to mi je odgovorila da to nema nikakve veze jer sam ja vlasnik auta. Nakon toga sam rekla da ni jednom nisam prilima opomenu na što je rekla da to njoj nije ništa sporno i na kraju rekal da će presudu donjet 30.12., ja sam zamolila da platim samo glavnicu i kamate na što je rekla da ne može da će sve ovo stajat u presudi i plus troškovi parničenja. I za kraj rekla da ako ću se žaliti da mogu samo odugovlačiti taj postupak i još više troškova imat i da drugi put neka se plati parking ili neka se ne parkira. Da li postoji išta što bi mogla napravit, molim Vas za pomoć

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija