Jump to content

UKNJIŽBA?


anonimno

Preporučene objave

Nemoj se ništa sekirati ja radim u agenciji za promet nekretnina kao pravnik i u poslu se redovito s time srećem. Treba ti kupoprodajni ugovor, prijedlog za upis 1 kn (kupiš ga u gruntovnici), uplatnica za sudske pristojbe 250,00 kn i 60 kn biljega (mislim nisam sigurna- oni će ti točno reći). I naravno moraš čekati dugooo u redu zato što su gužve grozne, pogotovo za vrijeme godišnjih odmora kad je pola njih na moru. Vremenski nema roka, ali budi savjestan i napravi to što prije-mirnije ćeš spavati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Šta je ljudima na ovom forumu, svi skaču u utrobu jedni drugima. Čovjek se obratio kao osoba koja traži pomoć, a vi se svi pravite pametni. Koliko čovjek uopće može nešto napraviti preko internet portala. Vidite da se on ne bavi sa upisom u zemljišne knjige i da o tome ništa nezna, u krajnjoj liniji zašto bi i ja trebao sve znati. Pogotovo ako još boravi u inozemstvu i nema vremena i za svaki papir treba putovati u Zagreb. Znam da ima puno korupcije i da svi gledaju potencijalnog kriminalca u tebi, izašao sam u susret osobi koja treba pomoć i to je to. Ljudi smo. Osim toga ja nisam tražio novac, ali uvjek je dobro poznavati ljude jer se oni osjećaju dužni pa ti izađu u susret na drugi način u biti vrate ti emotivno i po svim pitanjima. Možda se moja poruka mogla pogrešno interpretirati pogotovo ako je čovjek sklon da vidi kriminal. Ja pomažem svima i da Vam kažem ne primam za to novac iako kod vas sumnja ostaje. Zato se ispričavam gospodinu koji je postavio pitanje ovdje vjerojatno je i njemu neugodno, a da iskreno kažem neugodno je i meni.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija