Jump to content

Platio sudske troškove, a sud mi blokadom računa ponovo naplatio


gradan

Preporučene objave

Troškove parnice od 100 kn sam platio u zakonskom roku od 8 dana, sudu dostavio kopiju uplatnice, da bi mi nakon nekih 2 mj blokirali tek račun radi tih 100 kn duga i 170 kn troškova blokade. Ne moram govoriit da sam morao prvo namiriti 7000 kn dozvoljenog minusa da bi od onog plusa oni namirili tih 270 kn, da bi mi se odblokirao račun i da bih s njim mogao raspolagati. Nakon toga zovem sud i oni uvidom u moj predmet shvate da su stvarno oni pogriješili, uz nevjericu kako im se to desilo. Sudkinja pod hitno donosi novo riješenje kojim mi se treba vratiti tih 270 kn od strane Ministarstva financija. Evo skoro godinu dana i ništa. Kome da se obratim. Dali da šaljem opomenu i u roku 8 dana neplaćanja pokrenem putem javnog bilježnika ovršni postupak protiv min. financija ili RH, molim za pomoć !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nadležbom Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti zahtjev za mirno rješenje spora, u skladu sa čl.186a.

 

Da ali nisam ja u sporu s Općinskim sudom pošto, kako sam i naveo, ista sutkinja donijela novo riješenje po kojem mi ministarstvo financija treba vratiti 270 kn, primjer rješenja je dostavljen i ministarstvu financija. Ili ste mislili da moram prije svega odmah podnijeti zahtijev ODO I na tom stvar stoji, nitko mi nije do sada ništa uplatio. Koji je to Zakon iz kojeg je čl 186 a, jeli o upravnom postupku ili ZKP? Hvala na pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija