Jump to content

Svjedodžba o položenom državnom stručnom ispitu


jagodica-bobica

Preporučene objave

Zanima me koji su sve podatci navedeni na svjedodžbi o položenom DSI. Da li piše dio za koji je položen DSI ili radno mjesto za koje je položen DSI?

 

Pitam iz razloga što mi nije jasno ako npr. ja položim DSI na ovom radnom mjestu, da li mi taj isti DSI vrijedi i na nekom drugom radnom mjestu, jer nisam nikad čula da netko više puta polaže DSI.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imam već završen faks, VSS, pravo. Nije u pitanju to nego baš radno mjesto. Konkretno me zanima ako sad položim DSI na ovom radnom mjestu i javim se na natječaj za drugo radno mjesto (znači isto pravne struke, ali druga vrsta posla) za koje je isto propisano polaganje DSI-a (ali bi u tom slučaju posebni dio bio drugačiji od onog što ja imam položeno) da li bi morala ići ponovo na DSI (cijeli ili posebni dio)?

Nisam nikad čula da netko polaže dva DSI-a, a logično je za očekivati da ću tijekom radnog vijeka mijenjati radna mjesta.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Državni službenik koji ima položen državni stručni ispit, a nakon toga je raspoređen na radno mjesto na kojem se obavljaju određeni inspekcijski poslovi, odnosno radno mjesto na kojem se obavljaju poslovi s posebnim ovlastima i odgovornostima dužan je položiti posebni dio državnog stručnog ispita za obavljanje tih određenih poslova.

Više o tome: http://www.uprava.hr/default.aspx?id=13389

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija