Jump to content

Alkohol 0,68 - prvi prekrsaj


Car_Cro

Preporučene objave

Pozdrav,

 

malo sam citao po forumu, pa molim komentar od onih koji stvarno imaju iskustva sa pravom s obzirom da se bavim skroz suprotnimzanimanjem.

 

sve sto sam napisao u prigovoru je 100% istina, dakle sve se moze provjeriti, isto kao i podatak o ugovoru o radu koji je sklopljen sa stranom kompanijom,, te pokazivanje istog kao posljedicu ima automatski otkaz (dobio sam odobrenje od uprave da na sudu osobno smijem pokazati dio uovora) koji pise o redovnim putovanjima u i izvan drzave, ali ga nikako ne smijem prilagati uz prigovor, a citam da je sve bolje priloziti odmah uz prigovor.

 

Hvala unaprijed.

 

"PREKRŠAJNI SUD U ZAGREBU

Avenija Dubrovnik 8

10020 Zagreb

 

PRIGOVOR

 

na prekršajni nalog br........., u kojem me se tereti da sam dana ...... godine u ......h, upravljao osobnim automobilom u ulici ......, pri čemu mi je alkotesterom izmjereno 0.67g/kg alkohola u organizmu. Prije testiranja sam izjavio da sam konzumirao dva piva, s napomenom da je drugo pivo konzumirano par minuta prije testiranja.

S obzirom da sam zaposlen na radnom mjestu komercijalista i automobil koji je vlasništvo firme mi je isključivo potreban za obavljanje poslovnih obaveza, što mogu potvrditi ugovorom o radu, kojeg smijem donjeti na uvid isključivo osobno, zbog tajnosti ugovora koji je potpisan između mene i poslodavca.

Iskreno Vas molim da to uzmete u obzir i uvažite moj prigovor kako bi i dalje mogao raditi. U slučaju zabrane upravljana automobilom dobiti ću otkaz zbog neispunjavanja uvijeta iz ugovora o radu, sto će uvelike utjecati na moj socijalni status.

Svjestan sam da nisam smio piti ništa alkoholno prije upravljanja automobilom, i žao mi je zbog toga, te se sigurno neće ponoviti ovakva pogreška, što potvrđuje činjenica da nemam nikakvih prekršaja u prometu (provjerio sam u policijskoj postaji), iznimno sam oprezan u vožnji jer se s obzirom na vrijeme provedeno na cesti smatram gotovo profesionlanim sudionikom u prometu.

Okolnosti koje su se poklopile su zaista završile nepravedno, te Vas molim da kaznu koja je izrečena u prekršajnom nalogu zamijenite opomenom, te omogućite da i dalje obavljam svoj posao koji želim zadržati pod svaku cijenu.

Kako živim i radim u Zagrebu, molim da se rješenje na prigovor ili poziv na sud, ako je ikako moguće pošalje na niže navedenu adresu firme, na adresi sa osobe iskaznice ..... ne živim, već imam privremeno boravište u Zagrebu, na adresi ......

 

Sa štovanjem,

Zagreb, datum

 

Ime Prezime

Adresa firme

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sve je to dobro, ali bez straha priložite sudu taj ugovor o radu.

 

Napišite još rečenicu kako smatrate da vam ne bi trebala biti dosuđena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima budući da tako ne piše u čl. 239. st. 4. Prekršajnog zakona i da smatrate da su se policajci malo zabunili kada su pisali Obvezni prekršajni nalog na 1000 kuna.

 

Očekujte poziv na sud.

Slika zaslona iz 2014-02-10 21:49:51.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija