Jump to content

Uhvatili me 2.puta neznam što da radim


tihca

Preporučene objave

uvalio se i ja u sranje po drugi puta,napuhao sam u srpnju 2009. 2,21prom. i platio 5000kn i 6mjeseci bio bez dozvole...to je prošlo,došo pameti,pazio,sad sam ponovio al sa manje,uglavnom svjestan da mi to više ne treba,kako sam bio u društvu i popio,kad sam krenuo kuči napravio sam par metara i stao sa strane ceste da nazovem nekog pošto mi nije bilo pametno vozit,bila je noč pa sad ti nadji nekog,kako sam stajao sa strane ceste,vidio sam da odostraga dolazi auto,na što sam ja krenuo budala i nakon 10m skrenuo u desno da ne smetam na cesti,isti taj auto je skrenuo zamenom i upalio rotirke na što sam se zaustavio...uglavnom rekli su kaki su imali dojavu i da su zato došli,super kad te netko cinka a neznaš tko,napuhao sam 1,21promil ali nikako im objasnit da sam bio zaustavljen da pozovem nekog da dodje po mene,na što su oni rekli da sam ja spavao nasred ceste,s tim promilima sigurno nije čovjek mrtav pijan da nezna šta radi,objašnajvajući im na lijep način pola sata več sam izgubio živce jer su bili dosta bahati,izletilo mi je da su majmuni,na što je popizdio i odveli su me čuzu na zadržavanje 6 sati..

 

 

kazna po zakonu je 2000-5000kn za 1-1.5promila,a u postaji kad sam pitao za oduzimanje reko mi policajac 9mj.,ok platio bi i sve,zbog posla mi nije potrebna jer mi je posao blizu kuče i idem pješke,nego mi je zbog privatnog života,pošto mi je djevojka u ZG,a ja u drugoj županiji,vikendom često putujem,a kako sam razočaran ovom državom namjera mi se preselit u Njemačku di bi radio i trenutno radim na tome i čekam neke odgovore jer sam papire poslao i sve,uglavnom ako mi uzmu vozački mogu se ubit ili trunut doma i radit di radim i nemat od života ništa i to u trenutku kad sam mislio da če krenut sve na bolje

 

Eto sorry na dugom postu,ako ima netko nešto pametno za reči ili preporučit nekog odvjetnika koji bi mogao tu nešto učinit,HVALA!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

,na što sam ja krenuo budala i nakon 10m skrenuo u desno da ne smetam na cesti,isti taj auto je skrenuo zamenom i upalio rotirke na što sam se zaustavio..
Odvjetnik ti ne treba pošto su upravljao vozilo pijan.

 

Pošto ti se ono iz 2009-te više ne broji prvi ti je prekršaj i piši prigovor na visinu kazne i mjere.

 

A i za vrijeđanje bi mogao nešto dobit.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala ti pošto mi jedini odgovaraš i tu i na drugom forumu,

 

šta misliš pod ovo:niti sud može uzet takvu izjavu u obzir.

 

Ako ima još tko kakav prijedlog,neka kaže ...dosta stvari sam planirao,a sad ču morati nešto mjenjat očito,1 ili 2 mjeseca bi pretrpio al sve ostalo če me dobro zakočit,a još i neizvjesnost kad če to bit pravomočno,za pola godine,godinu...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znači da policija napiše da si bio kažnjavan (bez obzira na isto djelo) sud to ne može uzet kao otežavajuću okolnost-recidivist nego te smatra neosuđivanom osobom.

 

Piši prigovor i traži smanjenje i novčane i zaštitne mjere i čekaj odluku suca koliko će odrezat.Prvo presuda pa onda obavijest od policije od zabrane.

 

Ako do pravomoćnosti i obavijesti odeš u njemačku tamo možeš vozit bez problema kao i u ostatku eu-a a po ostalom svijetu možeš ako odmah napraviš međunarodnu.:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kazna je dosla neocekivano brzo,za 5 dana,to jest prekrsajni nalog gdje me policija osuđuje na 2700kn+100kn i ĆAK 9 MJESECI ZABRANE,znaći maximalno...moram napisat vrlo dobro prigovor,i molim ako netko zna dobrog odvjetnika za prometno i kazneno pravo sa podrucja ZG ili KR HITNO!!!!svaka pomoc dobro dosla u vezi smanjivanja zabrane,jer ako me morat cu kupit motor ili neznam sto...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

,na što sam ja krenuo budala i nakon 10m skrenuo u desno da ne smetam na

Nema ti spasa. Da su te zatekli kako samo sjediš u autu mogao bi se još i izvući na način da kažeš kako si došao na to mjesto gdje su te zatekli , ugasio auto i napio se u autu sa pićem koje si imao u autu. I da kad te policija zatekla da si taman čekao da se otrijezniš bez namjere da upravljaš vozilom.

 

Ovako kada su oni tebe " upecali " da voziš , ma nisi trebao ni 1 m napraviti , dovoljno bi bilo samo da su te " upecali " da sjedaš u auto i pališ ga, to bi im bilo dovoljno da shvate tvoju namjeru da želiš upravljati istim vozilom i da te sankcioniraju.

Ovako dok su te zatekli da voziš isti auto napisao bih čak 10 m......nema ti spasa od sankcija pa imao ne znam kojeg odvjetnika. Samo češ novce baciti na odvjetnike a ništa napraviti nečeš.

 

Drugi puta zvrcni " TAXI " puno će te jeftinije stajati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za omalovažavanje policijskog službenika vas čeka još kazna suda oko 750 kuna.

Ako ste "samo" zadržani, tada vjerojatno nisu podnijeli optužni prijedlog radi omalovažavanja. Ako ste uhićeni bili, tada su vas uhitili zbog remećenja javnog reda i mira i podnijeli optužni prijedlog sudu zbog omalovažavanja (čl.17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira).

Žalite li se protiv Obaveznog prekršajnog naloga policije, sud će dalje postupati. Imajte na umu, ako ste prijavljeni i za omalovažavanje policijskih službenika, što očekujete na sudu?

Morat ćete jako dobro obrazložiti zašto predlažete smanjenje zaštitne mjere!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kazna je dosla neocekivano brzo,za 5 dana,to jest prekrsajni nalog gdje me policija osuđuje na 2700kn+100kn i ĆAK 9 MJESECI ZABRANE,znaći maximalno....
kazna na prek nalogu uvijek ide minimalno propisana novčana a zaštitna mjera maksimalno propisana.

 

..dovoljno bi bilo samo da su te " upecali " da sjedaš u auto i pališ ga, to bi im bilo dovoljno da shvate tvoju namjeru da želiš upravljati istim vozilom i da te sankcioniraju.

Mora pokrenut vozilo s mjesta (paljenje je po starom zakonu) 199 st.3
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija