Jump to content

Ovrha zaposlenikove plaće


moja baka

Preporučene objave

Jedno pitanje.

Moj zaposlenik je pod ovrhom već duže vrijeme (plaća) i ja uredno taj određeni dio plaćam kome treba. Nije me ni briga tko ga ovršava ni šta, platim ono šta mi FINA kaže i sve radim po zakonu. Sad mi se tu javlja neki odvjetnički ured koji traži da ja njima nacrtam (karikiram) tko njega ovršava, do kad i po kojoj osnovi, ja sam im lijepo rekao da moj problem nije tko ima prvenstveni red i da ja na to ne mogu utjecat i nek se obrate FINA-i za podatke o tome. Imam svog posla i apsolutno mi je nebitno u životu kome je moj radnik dužan u svom privatnom životu, bio to klijent taj novi stari baš me briga, i ja sam im napisao da ja sve radim po zakonu, uredno a da za takva pitanja pitaju FINA-u a ne mene, sad ja imam vremena njima tražit do kad će ga xy ovršavat da bi onda mogao xx. I sad mi tu pišu kao pod prijetnjom da bi to izravno od mene uzimali taj dio. To oni ne mogu ako nemaju dokaz da je meni naloženo od FINA-e da nešto platim a ja onda to izbjegavam pa se onda meni zakače? ali ja radim sve po zakonu.

Nije mi jasno kako se oni mogu ić gurat sad tu ako je ovaj već pod ovrhom i račun mu je blokiran?! još me pitaju dali je zaveden u očevidnik o redoslijedu naplate?!? Koji je sad to, pa nisam im ja njihov vodonoša niti odvjetnik da radim njihov posao, imate možda mi nešto pametno za reć? jesam li ja u pravu? kako oni očekuju da ja radim nešto mimo FINA-e države kad mi je ona već naložila šta da plaćam?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija