Jump to content

prekid najma prije istekak ugovora


leacroatia

Preporučene objave

Poštovani,

izgleda da mi je suđeno da prestanem poslovati!!!!

Da ne dužim:

Nalazim se u iznajmljenom prostoru već 17 godina, imam ugovor s vlasnikom prostora još 1,5 godinu. Ugovor je kupljen u Narodnim novinama i u njemu piše da je otkazni rok 3 mjeseca, ostale su rubrike popunjene standardno. Vlasnik lokala mi je poslao zahtjev da se iselim iz njegovog lokala u roku 3 mjeseca, nije mi dao nikakvo obrazloženje za to. Meni to ne odgovara nikako. Sve obveze prema njemu su uredno izvršavane i bez kašnjenja (najamnina, struja, komunalno, sl.). Načuli smo da mu je konkurentska firma ponudila veći najam nego što smo mu mi davali, mada smo mu plačali tri puta više nego što plačama za druge prostore koje imamo u najmu.

Pitanje glasi: postoji li ikakva šansa da ostanem u lokalu tih 1,5 godinu koliko mi taje ugovor, ili bar uz nekakve dopise ili ne znam ni ja šta bar ostanem do jeseni. Imam veliku zalihu robe, i ne mogu ju rješiti za tri mjeseca, nikako.

Molim što hitniji odgovor!

Hvala..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija