Jump to content

pomoć


anonimno

Preporučene objave

Ovako,

nakon dedine smrti otac, stric i tetka (neznam jel i baba) dobili svak po svoj dio očevine! Otac i stric dali svoje dijelove babi na uživanje, pa nakon smrti svako svoje dobiva. Međutim otac se jako razbolio, a i baba stara i "bolesna" netko treba za nju brinut, pošto moj otac za to nikako nije bio u mogučnosti (baba živi u lici, mi u zgb. baba neće u dom, baba neće ženu da se plati da je ćuva, baba oće da netko bude s njom, otac je bio spreman financijki pomoć, jel to je mogao, ali doći k njoj živjeti nije mogao, bio je vezan za zgb. zbog operacija, terapija raznih itd.) Stric i teta su njega maltretirali, dok nije kod javnog bilježnika prepisao sve na njih zbog toga što nemože/neće brinut za babu. Otac je prošli tjedan umro! (baba je još živa) kako ja kao kćer mogu protiv toga što je ovjereno kod javnog bilježnika? i da, na svemu tome sagrađena je kuća, "kao" pola od oca pola od strica, zar to nije stećeno u braku pa moja majka ima prava, ona svoj potpis nije nigdje dala??? pomozite

p.s. oprostite nisam možda najbolje upučena u sve, pošto je dosada sve otac vodio, a i neke stvari nisam dosada ni znala! žalosno. HVALA unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija