Jump to content

Sto me otprilike ceka?


Phyxel

Preporučene objave

Pozdrav,imam 16 god. (za 2 mjeseca cu bit 17),pred par dana uhicen sam za pokušaj pljačke (makar neki u policijskoj stanici su govorili da je pljačka),da vam bolje objasnim,ja i jos dva moja prijatelja koja su oba 16,ovaj jedan je predlozio pljacku kioska,mi nismo htjeli ali nas je kao nagovorio nekako,i sve smo se dogovorili, ovaj koji nas je nagovorio je otisao doma po pajser pilu i rukavice,i onda smo isli malo kasnije do tog kioska,uglavnom on je sve radio,znaci njegova ideja,on je pokusavao s pilom prerezati lokot (nije islo jer je bio predebel) pa nam je predlozio da on zna jos par koji nemaju alarm i tako smo prosli par ducana,negdje je ostetio vrata s pajserom negdje nista nije bilo,ja i moj frend smo gledali cjelo vrijeme dal neko ide dok je on to s pajserom cjelo vrjeme radio,kad su nas odveli u stanicu,nakon par sati sam priznao i rekao kako je bilo,cak sam pomogao policajcu pronac pilu s kojom je rezao lokot (bacio je pilu kad smo napustili lokaciju kioska),nemam dosije,nikad nisam kaznjavan prije,jel mozda znate koja je kazna znaci ja i ovaj drugaj prijatelj smo bili samo sudionici dok je ovaj s provaljivao,nista nismo uzeli jer nismo ni usli u niti jedan objekt..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema zatvora za nikoga.

 

Teoretski govoreći - može (riječ je o starijim maloljetnicima).

 

Ali u ovom slučaju - neće (u odnosu na Phyxela i ovog drugog "čuvara straže", a u odnosu na "obijača" vrlo vjerojatno hoće zbog recidiva, vrlo vjerojatno specijalnog). Jasno je da ćete biti dužni naknaditi štetu prouzročenu kaznenim djelom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija