Jump to content

Dobivanje uporabne dozvole za kuću - stambeno poslovna zgrada


Leandro

Preporučene objave

Prijatelj je napravio stambeno-poslovnu zgradu tj. kuću (i pokrio je naravno) gdje mu je cijelo prizemlje 90m2 poslovni prostor-lokal, a cijeli kat 90m2 stambeni dio. :cuger:

 

Cijeli poslovni dio-lokal je gotovo uređen za otvaranje kafića, a dok kat nije ništa rađen. Sada kad je došao u ured za graditeljstvo oni mu govore da ne može dobiti uporabnu dozvolu dok ne sredi cijelu kuću tj. cijelu kuću ne obloži fasadom i dok ne sredi cijeli kat. :jok:

 

Za to naravno nema novaca i sada me zanima da li može dobiti uporabnu dozvolu samo za donji dio kuće-poslovni prostor (lokal), a dok mu za gornji dio-stambeni dio trenutno ne treba.

 

Za napomenuti je: da lokal ima poseban ulaz, a stambeni dio također ima poseban ulaz-stepenice izvana, Rješenje o uvjetima građenja je dobio 2012.godine za stambeno poslovnu zgradu.

 

Molim pomoć, netko tko zna kako ovo ide, točne informacije jer ova trenutna informacija graniči s zdravim razumom - ispada da naprimjer nitko ne bi mogao useliti i živiti u svojoj kući ako ne sredi svih 5 katova kuće koju je napravio, a dok je sredio prizemlje. :tikvan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija