basix objavljeno: 14. svibanj 2014. Dijeli objavljeno: 14. svibanj 2014. Trazim odvjetnika koji je specijaliziran za visokotehnološki kriminalitet. Moze i preporuka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 15. svibanj 2014. Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2014. Morate malo bolje obrazložiti problematiku kaznenog djela - jel mislite možda na cyber kriminal? Teško će vam se itko javiti na ovako neodređen upit. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
basix odgovoreno: 15. svibanj 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2014. Da radi se o cyber napadu. Tj hakiranju tudih racunala, odnosno neuspjesnom pokusaju hakiranja tudih racunala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
basix odgovoreno: 24. lipanj 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 24. lipanj 2014. (uređeno) Tocnije radi se o ovome: LINK Kupio jesam software, ali ga nisam uspjesno koristio tako da sam nevin. Jedina briga mi je ako su istražitelji EDITIRAO MODERATOR pa će mi pokusat uvalit krivnju obzirom da ja nisam upućen u taj zakon i u svoja prava. Stoga ako postoji netko specijaliziran za to područje ili može preporučiti neku osobu ili dati neke savjete, bio bih zahvalan. uređeno: 24. lipanj 2014. od G-man neprimjereno izražavanje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.