oša sam na kvasinu objavljeno: 14. svibanj 2014. Dijeli objavljeno: 14. svibanj 2014. prije 10 dana dobio sam riješenje HRVI za stalno ,kad sam tio napravit fotokopije vidio sam da nema rješanja, svatio sam da sam ga bacio u smeće sa nekim starim papirima.Jeli se nekome to dogodilo ,ako neko zna neko mi pomogne kako ću dobit zamjensko pisano rješenje, ovo se može samo meni dogoditi :glavomozid::glavomozid: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kompa odgovoreno: 14. svibanj 2014. Dijeli odgovoreno: 14. svibanj 2014. prije 10 dana dobio sam riješenje HRVI za stalno ,kad sam tio napravit fotokopije vidio sam da nema rješanja, svatio sam da sam ga bacio u smeće sa nekim starim papirima.Jeli se nekome to dogodilo ,ako neko zna neko mi pomogne kako ću dobit zamjensko pisano rješenje, ovo se može samo meni dogoditi :glavomozid::glavomozid: Odeš do ureda državne uprave u kancelariju di si predao zahtjev za priznavanjem istog statusa i od njih tražiš ovjerenu kopiju da ti daju. Kažeš da si izgubio i tražiš od njih ovjerenu kopiju, čak i nekoliko komada ovjerene kopije . ja sam ih napravio jedno 5-6 komada odmah ( besplatno je ). Nisi samo ti imao isto rješenje otišlo na nekoliko adresa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
oša sam na kvasinu odgovoreno: 14. svibanj 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 14. svibanj 2014. Poštovani prijatelju puno ti hvala na savjetu ,i tebi lipi pozdrav iz Drniša Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.