Jump to content

Lazni iskaz na policiji


Makaveli Killuminati

Preporučene objave

Poštovani zamolio bih vas da mi malo pomognete tj.objasnite sta da dalje radim. Naime prije par dana NN osoba je uhvaceno od strane policije pr cemo je kod sebe imala 1gram opojne droge marihuane. Zatim ta NN osoba otisla je u pp. i dala lazni iskaz da je kupila od mog frenda. Ali je NN osoba odma poslije privodjenja i pustanja kuci dosla do mog prijatelja i reko mu sta je napravio. Sada dali ima ikakve šanse da se iskaz promjeni prije sudskog postupka u policiji i koji je rok za to! Hvala u naprijed LP

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ali prilikom ove nove izjave u policiji izostaviti ovaj dio o odlasku do vašeg prijatelja (objasniti strahom od kaznenog progona), jer će u protivnom isto biti shvaćeno kao prisila ili dogovor ili što već - manipuliranje sustavom.

 

Prijatelj se slobodno može spremiti na posjet plavih dečkiju (vrlo moguće i pretragu), a predmet će gotovo sigurno završiti kod DORH-a, što će oni odlučiti (hoće li povjerovati u ovakvu priču) - samo nebo zna.

 

Ova NN osoba neka ubuduće pazi što priča.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija