Jump to content

Pitanja u vezi t mobile ovrhe hitno!!!!


idonthavename

Preporučene objave

Ovako: nedavno sam primio prijedlog ovrhe od odvjetnicke tvrtke hanzekovic zbog nepodmirenog duga u t mobile i buduci da imam malu placu i nemogu podmiriti dug zanima me sto mi sve mogu oduzeti, dali mi mogu oduzeti imovinu (npr. Kompjuter mobitel tv auto i slicno) ili mi mogu samo uzimati primanja (npr.placu) i ako mi oduzmu nesto hoce li mi to vratiti kada podmirim dug?

 

Usput kuca je na moju mater i ja i moja obitelj zivimo kod nje ako to sto mijenja.

 

Molim vas pokusajte odgovoriti na moja pitanja.

 

Hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...zanima me sto mi sve mogu oduzeti, dali mi mogu oduzeti imovinu (npr. Kompjuter mobitel tv auto i slicno) ili mi mogu samo uzimati primanja (npr.placu)...

 

Ovisi o predmetu ovrhe kojeg će izabrati. U pravilu, prvo se ide na primanja (plaća, mirovina i sl.), ali ako to ne daje rezultata, može se tražiti ovrha i na pokretninama i nekretninama. Dispozicija ovrhovoditelja.

 

Usput kuca je na moju mater i ja i moja obitelj zivimo kod nje ako to sto mijenja.

 

Ono što je majčino vlasništvo, ne može biti predmetom ovrhe. Za budućnost, ne bi bilo loše da majka oporukom sve što ima, ostavi vašoj djeci, iako morate biti svjesni da ćete dug jednog dana svakako morati platiti, budući se spomenuto odvjetničko društvo specijaliziralo za ovrhu i od toga praktički žive, te neće dozvoliti da ode u zastaru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

OD Hanžeković uglavnom ide za tim da dobije pravomoćno i ovršno rješenje, a nakon toga se možete dogovoriti s njima da dug platite na rate. Pa ako nije nastupila zastara za dugovanje (godina dana od dospjelosti računa), možda ne bi bilo loše da se dogovorite s njima o plaćanju dugovanja. Mislim da na web stranicama imaju i poseban telefon za t-mobile predmete.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija