Jump to content

iskljucenje vode


diana11

Preporučene objave

zivim u zgradi koja je bila nekada privatna kuca , bivsi vlasnik je od nje napravio cca dvadesetak stambenih jedinica, u stanovima imamo kontrolno brojilo za vodu,(to smo kasno shvatili) doslo je do trzavica izmedu nekolicine nas i povjerenika stanara, i upravitelja zgrade, osporavamo neke troskove, da bi nam se povjerenik osvetio zatvorio je pred par dana vodu na trecem katu jer se naime ventil za vodu od trecega kata nalazi u stanu njegove majke koja je bila nekada vlasnica kuce, glavni sat od vode glasi na ime njenoga pokojnoga muza, sad nas njezin sin ucjenjuje da nam nece ukopcati vodu dok ne platimo neke dodatne troskove , ima li on na to pravo, smatramo da ne jer da je omeo tudu imovinu i oduzeo nam pravo na osnovne uvjete zivota, danas smo bili i kod pravnice iz vodovoda ona nam je rekla da on to nesmije i da moramo podnjeti privatnu tuzbu , molila bi i vas za pomoc u ime stanara trecega kata sta moramo navesti u tuzbi, hvala na odgovru, danas smo povjereniku rekli ako ne ukopca vodu da cemo u ponedeljak podnjeti tuzbu on se inati da nece dok ne platimo neke izmisljene troskove, bez vode smo vec peti dan

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Naravno da vam ne smije isključiti vodu.

Tužite pod hitno i nadodajte sve moguće pretrpljene neugodnosti i tražite za svaku od njih i za svakog od vas odštetu za pretpljenu duševnu i fizičku bol. Dakle; onemogućen pristup pitkoj vodi, onemogućeno korištenje sanitarnog čvora, onemogućeno kuhanje, onemogućeno pranje osoba i odjeće, troškovi nabavke pitke vode, odlaska na drugu lokaciju nekoliko puta dnevno zbog prajna osoba, odjeće itd... Sve to fino zbrojite, dodajte tome cijenu po litri najskuplje vode u boci i cijenu najskupljeg goriva u državi, pa amortizaciju vozila, bojlera, mašina za pranje... svi se ti uređaji kvare kad nema vode.. pa eventualni smrad koji ste trpili jer su sifoni presušili od nedostatka vode... itd.. budite maštoviti.

Osim toga imate i mogućnost kolektivne tužbe za izvlaštenje nesnosnog susjeda iz zajednice... Također ako imate dokaz(neki papir, račun) da je potraživao ono što niste dužni, možete ga tužiti za pokušaj krađe, kamatarenja.

 

Laik sam ali nešto od ovoga bi se sigurno moglo poduzeti... Samo nemojte popuštati...

 

Malo meni dragih stihova:

 

If we don't take action now

We settle for nothing later

Settle for nothing now

And we'll settle for nothing later

RATM

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kad je bivša vlasnica kuće uredila kuću u stanove za prodaju (godina)?

ako je od 2000. prenamjenila kuću i vršila obnovu imalaje zakonsku obvezu za svaki stan ugraditi vodomjer i druga brojila potrošnje.

 

dali svaki stan plaća fiksnu naknadu ?

prijavite distributeru nestanak vode i kvar.

 

rikimartin !

tužba se ne dobima maštovitošču nega dokazima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija