Jump to content

problem s profesorom


mrgenda11

Preporučene objave

  • 3 tjedna kasnije...

Poštovani!

 

Zamislite si da protiv Vas i i Vaših istomišljenikaa tko zna zbog čega grupa ljudi napiše peticiju da s Vama ne mogu živjeti i raditi te da Vas nadležni maknu s Vaših radnih mjesta.Postoje propisi i postupci u kojima se rješavaju protuzakonite činidbe pojedinaca ,pa tako i profesora .

Peticija nije ništa osim pristiska koji ne može uroditi plodom jasno u civiliziranim sredinama .

Profesor ima pravo na svoja mjerila .Najteže je naučiti za dovoljan ,a ostalo tj. viša ocjena ovisi o izražavanju i brzini odgovora .

Prije pisanja peticije napišite jedno pismo dotičnom profesoru i ukažite mu na konkretne nedostatke ,te u koliko ne promijeni svoj način rada da ćete biti prisiljeni prijaviti ga institucijama .Navedite mu i ono što smatrate da je nestručno , neetično i protivno pravilima morala.

Napišite mu pismo anonimno i u pismu ozbiljno priprijetite prijavama ministarstvu i inspekcijama , a ako je u pitanju odnos prema malodobnim osobama tada priprijetite da ćete se obratiti i pravobranitelju. U pismu navedite da Vi svi očekujete s njegove strane visok stupanj kompetentnosti i etičnosti te prihvatljiv profesionalni stav .

Vi želite surađivati i živjeti mirno da Vam kontakti i suradnja bude ugodna i molite da prihvati Vašu ruku mira da i njemu bude ugodno dolaziti na nastavu .

I na kraju napišite "S osobitim poštovanjem " .

 

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija